Annons

Stoppafusket behöver pengar!

1 kommentar


Det här året har 6F, fackförbund i samverkan, valt att inte sponsra Stoppafusket. Vi tackar för de två år som Byggnads, Elektrikerna, Fastighetsanställdas Förbund, Målarna och Seko hjälpt till att hålla sajten igång. Vi är otroligt tacksamma för detta! 

Vi vet att vi har många läsare, sajten hade över en miljon besökare 2017. Därför vänder vi oss nu till er läsare för att be om hjälp att driva Stoppafusket det här året. Vill ni att vi fortsätter att avslöja lönedumping, smutskonkurrens och skattefusk så swisha in bidrag på: 1235714852.
Företag som vill sponsra sajten kan ta kontakt direkt på: 0707-65 8816 eller mejla info@lenamedia.com
Vi har under många år drivit sajten med mycket små medel och har försökt att hitta nya vägar för att stötta upp ekonomin. Det är inte tomt i kassan helt. De pengar vi har räcker till några härliga avslöjanden fram till sommaren – sen läggs sajten ner. Vill ni att vi ska fortsätta våra granskningar om social dumping fram till årets slut behöver vi få in minst 300 000 kronor.

Anna-Lena Norberg

Ansvarig utgivare vid Stoppafusket

Print Friendly, PDF & Email
  1. steve says:

    Beror de på att det är valår, och då vill nog inte de sosse styrda facken att verkligheten visas upp i tryck.

Kommentera

*