Under tre timmar diskuterade Robert Ashberg och Anna-Lena Norberg, ansvarig utgivare för Stoppafusket, De nya trälarna och gästarbetarnas situation. Meningen var att Anna-Lena Norberg skulle varit med i 1 1/2 timma men så pass många lyssnare ringde in att denna tid fördubblades!

Robert Aschberg jobbar bland annat idag på Radio 1 och har ett pratprogram på tre timmar varje vardag. Ämnena kan vara vitt skilda, och torsdagen 28 februari var det boken De nya trälarna som uppmärksammades. Båda författarna Anna-Lena Norberg och Thomas Lundh var bjudna, men Thomas blev sjuk i sista stund och kunde inte medverka.
Det går bra att lyssna på sändningen på nätet. Om du klicka här kommer du till programmet om De nya trälarna.

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här