Tre timmars direktsändning hos Aschberg

Arkiv

Under tre timmar diskuterade Robert Ashberg och Anna-Lena Norberg, ansvarig utgivare för Stoppafusket, De nya trälarna och gästarbetarnas situation. Meningen var att Anna-Lena Norberg skulle varit med i 1 1/2 timma men så pass många lyssnare ringde in att denna tid fördubblades!

Robert Aschberg jobbar bland annat idag på Radio 1 och har ett pratprogram på tre timmar varje vardag. Ämnena kan vara vitt skilda, och torsdagen 28 februari var det boken De nya trälarna som uppmärksammades. Båda författarna Anna-Lena Norberg och Thomas Lundh var bjudna, men Thomas blev sjuk i sista stund och kunde inte medverka.
Det går bra att lyssna på sändningen på nätet. Om du klicka här kommer du till programmet om De nya trälarna.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *