Tycker du att Stoppafusket ska leva vidare nästa år? Vi behöver ditt stöd. Vill du se en fortsättning kan du swisha till Stoppafusket: Swishnumret är: 1235714852

Stoppafusket är en fristående sajt som drivs av två oberoende journalister. 2015 har varit ett fantastiskt år för Stoppafusket. Hittills har vi publicerat runt 30 artiklar och opionsbildande texter i det ämne som är det mest centrala för Stoppafusket: social dumping, lönedumpning, skattefusk och smutskonkurrens. Och helt klart är detta ett ämne som är väldigt hett. Antalet besökare till Stoppafusket har fördubblats under året och ligger nu kring 60.000 per månad.
Idag är vi två personer som jobbar deltid på sajten. Thomas Lundh och Anna-Lena Norberg. Vi behöver 600 000 kronor för att driva sajten nästa år. Pengarna används till löner, översättningar till olika språk, sajtkostnader, inköp av information från databaser, resor med mera. Trots att vi har låga omkostnader räcker inte våra pengar till. Vi behöver stöd från läsarna. Tycker du sajten ska vara kvar nästa år kan du hjälpa till genom att swisha ett bidrag. Alla bidrag är välkomna. Stora som små.

Anna-Lena Norberg och Thomas Lundh

pb_04PS: Självklart hoppas vi på att Stoppafusket kommer fortsätta. Men kommer det inte in tillräckligt med pengar kommer vi publicera färre artiklar. Hur många beror på hur mycket pengar som kommer in. Vi kommer däremot  fortsätta som vanligt att på uppdrag göra utredningar av utländska företag, hålla föreläsningar och utbildningar i konsten att granska utländska företag och skriva rapporter i ämnet. DS

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här