Ansvarig utgivare på Stoppafusket, Anna-Lena Norberg, är en av Byggnads 21 kulturstipendiater som får dela på 220 000 kronor. Motiveringen var: “Anna-Lena Norberg står för ett unikt upplysningsarbete.  Genom att skriva, föreläsa, agitera skapar hon kunskap och debatt om orättvisor, lönedumpning, människohandel. Det är självklart för Byggnadsarbetareförbundet att stödja henne i hennes kamp mot oseriösa företag, bland annat i byggbranschen. Anna-Lena Norberg gör ett imponerande arbete på ett område som svensk media uppenbarligen fått allt svårare att skärskåda, därför får hon Byggnads kulturstipendium”.
Socialdemokraternas ordförande som också är ordförande för Byggnads stipendienämnd, Stefan Löfven, delade ut stipendierna.

Fotograf: Margite Fransson

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här