Ny layout. Fler journalister. Tuffare journalistik. Debattörer och krönikörer. Välkommen till nya Stoppafusket!

Stoppafusket har nu fått ny fräschare layout. Vi har också blivit fler journalister som skriver på sajten. Journalistiken kommer också bli tuffare. Vi kommer också få möjlighet att lägga ut ljudfiler och filmer. Stoppafusket kommer ta in krönikörer och debattörer. Det blir både kända och okända tyckare som får möjlighet att säga sitt när det gäller området oseriösa utländska bemanningsföretag, deras svenska kunder och arbetarnas villkor. Vill du skriva en krönika eller en debattartikel? Ta kontakt med oss på Stoppafusket: info@stoppafusket.nu
Vi öppnar också möjligheten för dig som läsare att lämna kommentarer på artiklarna.

Stoppafusket jobbar inte efter deadline. Vi publicerar våra artiklar när de är färdiga. En grundligt grävande journalistik utan stress och utan “snuttifiering”. Stoppafusket.nu – detta är nyheter!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här